Možnosti využitia online šablóny Learningapps.org na vytváranie matematických aplikácií pre žiakov primárneho vzdelávania (Elementary Mathematics Education Journal, 2019)
Title in English: Use of online templates on Learningapps.org for creating math apps for students in primary education