(untitled) (Magister, 2024)
Text se zabývá oblastí pedagogické diagnostiky dítěte v mateřské škola a v domácím prostředí na základě pozorování volné hry. Dále si klade za cíl vytvořit a ověřit nástroj pro pedagogickou diagnostiku, který bude moci využít rodič při pozorování volné hry dítěte v domácím prostředí i učitelka v prostředí mateřské školy. Příspěvek navazuje na projekt, který byl řešen na Katedře primární a preprimární pedagogiky z roku 2018: Hra jako prostředek přípravy dítěte k zahájení povinné školní docházky IGA_PdF_2018_017.