(untitled) (Magister, 2024)
Článek nastiňuje mezinárodní srovnání školských systémů (podle mezinárodní studie TIMSS) v oblasti přírodovědného vzdělávání, které není tak často analyzováno jako oblast jazyková nebo matematická. Článek představuje srovnání českého a singapurského školství.