Vybrané země v komparaci znalostí žáků primární školy o pubertě (Magister, 2024)
V rámci projektu IGA_PdF_2019_020 byla výzkumem longitudinálního charakteru sledována kognitivní a informativní úroveň znalostí žáků primární školy. Článek předkládá komparativní studii založenou na výsledcích několikaletého výzkumu ve vybraných zemích, konkrétně Česká republika, Čína, Španělsko a Švédsko.