Tvořivost a její reálný odraz v představách studentů primární pedagogiky na PdF UP v Olomouci (Magister, 2024)
Tento příspěvek se zabývá tvořivostí z hlediska terminologického vymezení v pedagogické literatuře. Specifikuje typické znaky tvořivého žáka, objasňuje názory odborníků na školní prostředí, které podněcuje rozvoj tvořivosti a porovnává je s reálnými názory a představami studentů primární pedagogiky Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.